Sanatos Online

10 cele mai irezistibile parfumuri feminine din toate timpurile – Aceste arome pot suci mințile oricui

Cuir de Russie de la Chanel Ernest Bo a creat, în 1924, un parfum provocator și șocant, pentru Coco Chanel și pentru toate femeile curajoase care nu se temeau să fumeze în locuri publice. Acest parfum senzual este extras din țesuturi animale, având note balsamice întunecate, tămâie și ienupăr roșu. Dahlia Divin de la Givenchy Extrem de feminin, sensibil și elegant. Aroma sa, despre care nu se poate tace, nu poate fi dizolvată cu nimic. Nucleul aromatic pulsează cu acorduri de miere și iasomie, care se împletesc cu o armonie florală indescriptibilă.

Miss Dior de la Dior O aromă plină de sensibilitate. Un parfum impresionant precum o rochie de seară. Notele florale sunt intensificate până la extrem, iar mirosul pielii este accentuat datorită acordurilor de chihlimbar care se îmbină cu noblețea notelor de paciuli. Vanilia delicată completează sensibilitatea. Iar amploarea pe care o iau notele de citrice, cu o notă dominantă caldă de mandarin, continuă într-o simfonie florală absolută: delicatul trandafir turcesc și roditorul trandafir bulgăresc.

Black Orchid de la Tom Ford Parfum modern și atemporal. Orhideea întruchipează viziunea asupra sexualității feminine, asupra frumuseții prădătoare și luxuriante. Inițial, se deschide iasomia franțuzească, trufele negre, ylang-ylang, coacăzul negru și notele de citrice. În nucleul floral-picant trăiește aroma orhideei negre, asortată cum paciuli și lemn de sandal, ce dezvăluie aromele seducătoare de ciocolată neagră, tămâie, chihlimbar, vetiver, vanilie și balsam.

Black Opium de la YSL Femeia ce poartă aceste parfum se remarcă prin înflăcărare, dinamism și abilitatea de a atrage instantaneu privirile. Este un parfum din gama gourmet floral, cu note de cafea neagră, flori albe, ce sunt responsabile de seducție și vanilie, care dezvăluie o sensibilitate dulce. Parfumul conferă simultan sentimente de asumare a riscului și a fructului interzis Mimosa & Cardamom de la Jo Malone Jo Malone își uimește întotdeauna fanii cu parfumuri exclusive și originale. Cardamom, miere și mimoză – o combinație de feminitate și dulceață înțepătoare, ce sună deosebit într-o toamnă răcoroasă, subliniind fragilitatea și sofisticarea fiecărei femei. La urma urmei, fiecare femeie este unică și irepetabilă, o floare exotică pe care bărbatul își dorește să o protejeze și de care e imposibil să nu fie fascinat Este recomandat să fie aplicate pe pielea umedă, dar, în mod ideal, imediat după duș. Spumos, verde, dulce moderat, cu acorduri de iasomie și iarbă proaspăt tăiată, cu note de citrice și bergamotă, același parfum poate fi diferit de la femeie la femeie.

x
Dati-ne un "Like"