Sanatos Online

10 reguli de bune maniere pe care le știe orice femeie stilată

In acest articol o sa va prezentam cateva secrete si tendinta in moda, tot ce are legatura cu Ducesa de Cambridge o adevarat style-icon.

Ducesa își pune tacâmurile deoparte după ce mănâncă o porție mică din fiecare fel de mâncare.

Ar trebui să consumăm mâncarea în înghițituri mici, ca să nu trebuiască să îi spunem companionului „lasă-mă să termin și apoi îți răspund.”

Atunci cand stai pe scaun exista doua moduri in care trebuie sa o faci: ori cu spatele drept, bărbia sus și genunchii și gleznele apropiate,

cu mâinile pe genunchi ori cu genunchii apropiați și gleznele încrucișate, cu ambele călcâie pe pământ.

Indiferent cum alegi să stai, spatele ar trebui să fie perfect drept, fără să atingă spătarul scaunului. Ambele poziții au un efect de alungire asupra picioarelor.

Pentru un look stilat, încearcă să ai mereu o coafură impecabilă și un machiaj delicat. Ducesa preferă să își lase părul pe spate sau să îl aranjeze într-un mod clasic. În părul său nu se văd niciodată agrafe sau clame

Ar trebui să ții paharul de vin numai de picior, ca să nu se încălzească lichidul. Dacă ai ruj pe buze, încearcă să atingi paharul într-un singur loc, pentru a nu lăsa un inel de ruj pe marginea paharului.

Si cateva reguli de eticheta si bune maniere pe care ar trebui sa le cunoasca toata lumea:

Dacă te plimbi alături de cineva și partenerul tău întâlnește și salută o persoană pe care nu o cunoști, ar trebui să o saluți și tu.

Un bărbat ar trebui să meargă întotdeauna în partea stângă a femeii. Singurii care fac excepție sunt cei din serviciul militar, care trebuie să fie pregătiți oricând să salute.

Regula de aur în momentul în care folosești parfumul este moderația. În cazul în care încă poți mirosi parfumul seara, înseamnă că i-a deranjat pe toți.

Șoferii ar trebui să știe că stropitul cu noroi sau cu apă murdară a trecătorilor de pe stradă este un comportament amoral.

Dacă cineva te deranjează și te jignește, nu ar trebui să îi răspunzi în aceeași manieră. Nu te coborî la nivelul ei, doar zâmbește și îndepărtează-te