Sanatos Online

Acest tip de unt cauzeaza acnee, cancer de san si cancerul de prostata

Mulți oameni încep să înțeleagă că untul este un aliment de sănătate, dar mulți dintre noi ar putea fi în continuare tentati să achiziționeze unt de bază non-organic, deoarece este mai puțin costisitor.

Cu toate acestea, nu toate unturile sunt egal nutritionale. Valoarea nutritivă a untului depinde de modul în care sunt crescute animalele. Știați că, compoziția în acizi grași de grăsime de unt variază în funcție de dieta animalului?

Deoarece untul este cea mai mare parte de grăsime, este una dintre sursele cele mai multe de alimente concentrate ale acestor toxine bioacumulabile. Potrivit evaluărilor Agenției pentru Protecția Mediului de a măsura remanență bioacumulativa a poluanților toxici din lapte de vacă.

US EPA estimează că aproximativ 35% din aportul zilnic a unui adult pentru dioxine provine din produse lactate.

Procentul la copii este chiar mai mare. Persistente, bioacumulativele și poluanții toxici (PBTs), inclusiv dioxinele, bioacumulează prin intermediul lanțului alimentar și în cele din urmă duc la o contaminare de nivel scăzut în cele mai multe grăsimi animale. Este important să se înțeleagă nivelurile PBT în lapte, ca grăsime din lapte si poate fi una dintre cele mai mari surse alimentare de expunere PBT. Analiza de lapte, de asemenea, permite posibilitatea de a investiga variabilitatea geografica, ca laptele este un produs și distribuit la scară regională.

În conformitate cu produse alimentare Babe:

Furaje pentru vacile de lapte convențională sunt, uneori, îmbogățite cu proteine ​​suplimentare, acizi grași omega-3 și CLA din OMG din semințe de rapiță (canola), deoarece vacile nu obtin aceste substante nutritive in mod natural din iarbă. OMG lucernă si fânul sunt, de asemenea, în mod obișnuit hrana vacilor. Deci, practic, vacile crescute în mod convențional obtin aproape în întregime hrana din OMG-uri – produsele alimentare, care au fost create într-un laborator, care nu a fost testat pe termen lung, dar a produs rezultate oribile în mai multe studii pe animale alarmante „.

Produsele lactate, cum ar fi untul regulat sunt încărcate cu insulina-ca factor de creștere 1 sau IGF-1. IGF-1 este un hormon de creștere care funcționează ca insulina in organism. Expunerea IGF-1 este asociată cu afecțiuni dependente de hormoni, cum ar fi acneea, si cancerul de san si de prostata. Expunerea IGF-1 este deosebit de îngrijorătoare în cazul cancerului, deoarece pare a promova dezvoltarea bolii.

Consumul de unt convențional a fost gasit pentru a creste riscul de a dezvolta boli cardiovasculare, de asemenea.

Într-un studiu realizat de Universitatea de Stat din New York Scoala de Medicina, utilizarea regulată de unt crește considerabil tensiunea arterială, precum și nivelurile de colesterol seric la bărbații sănătoși. Consumul de unt regulat are efecte mult mai grave asupra hipercolesterolemice, sau acele persoane cu colesterolul din sânge crescute, deoarece consumul convențional de unt crește și mai mult nivelul colesterolului LDL.

Beneficiile untului organic :

Plin de mai mult de 60 de enzime digestive, factori de creștere și imunoglobuline (anticorpi)

untul este încărcat cu Vitamina K2, nutrientul lipsă care De-calcifierea arterelor

echilibru perfect de omega-3 si omega-6 grasimi.

Încărcat cu un acid gras butirat anti-inflamatorii .

Acidul Butyeric este un acid gras cu catenă scurtă din 4 atomi de carbon. Este una dintre principalele surse de energie pentru celulele intestinale, pastrarea celulelor sanatoase de colon.

Conține grăsimi brute, aminoacizi și proteine ​​într-o formă foarte biodisponibila

Încărcat cu vitamine (A, B, C, D, E și K), în forme bioprezente, și un amestec foarte echilibrat de minerale (calciu, magneziu, fosfor și fier), a căror absorbție este sporită de lactobacili vii

Puteți face propriul unt organic la domiciliu.