Sanatos Online

Cum sa faci Ghimbir cu apa pentru a trata migrenele, durerile de inima comune si dureri musculare

Ghimbirul este menționat în China antică, India și Orientul Mijlociu scris, și a fost apreciat de-a lungul mai multor milenii pentru proprietatile sale culinare si medicinale.

Ghimbirul este ridicat în potasiu și mangan, care sunt foarte importanti pentru functionarea functiei cardiace
.

Manganul construiește o rezistență la boli și protejează mucoasa inimii și a sistemului circulator. Ghimbirul este încărcat cu siliciu. Acesta contribuie la sanatatea pielii, a părului, dinților și unghiilor. Conține vitaminele A, C, E și complexul B, împreună cu magneziu, fosfor, sodiu, fier, zinc, calciu, si beta-caroten.

Un studiu publicat in Journal of Natural Products a constatat că extractele de ghimbir brut și derivați Gingerol ar putea preveni inflamația articulațiilor. Un studiu ulterior, publicat in Fitoterapie Research, a descoperit că ghimbirul ar putea atenua durerea neuropatică la șobolani.

Ghimbirul conține compuși puternic anti-inflamatori numiti gingerol, care ajuta la tratarea, durerilor musculare, si dureri ale nervilor. Ghimbirul a fost de asemenea dovedit stiintific ca este un studiu de caz de serie pentru a ajuta la prevenirea migrenelor, durerilor de cap atunci cand este luat în mod regulat.

Cum sa faci Ghimbir cu apă pentru a trata migrenele, durerile de inima comune și dureri musculare
ingrediente

1-2 inci de rădăcină de ghimbir proaspăta

3 căni de apă

1/2 lămâie

miere organica

Indicatii

radeti ghimbirul.

Se adaugă 2-3 căni de apă și se stoarce o lămâie.

Miere de albine brută.

Se strecoara si se bea pe parcursul unei zile.

Bonus

Cele 7 semne care arata ca ai putea avea un accident vascular cerebral intr-o luna

Un accident vascular cerebral este principalul vinovat pentru dizabilitate in societatea noastra moderna.

Din pacate nimeni nu este scutit de aceste accidente vasculare, specialistii sun ca cei care fumeaza nu isi monotorizeaza hipertensiunea arteriala.

si consuma prea mult alcool, au nivelul de colesterol din sange crescut si istoric de boli cardiace sunt mai susceptibili de a avea un atac cerebral.

Accidentul vascular, cunoscut și sub numele de accident vascular cerebral (AVC), injurie cerebro-vasculară (ICV), sau atac cerebral, este atunci când un flux sangvin slab către creier duce la moartea celulelor.

Există două tipuri principale: cel ischemic cauzat de lipsa fluxului sangvin și hemoragic din cauza sângerării.

Acestea duc la părți ale creierului care nu funcționează corespunzător

De obicei, dar nu mereu, simptomele apar rapid. Dacă simptomele durează mai puțin de una sau două ore, atunci este cunoscut drept atac ischemic tranzitor (AIT)

Atacurile hemoragice ar putea fi asociate de asemenea cu dureri de cap severe

Simptomele unui accident vascular pot fi permanente, complicatiile pe termenul lung pot include pneumonia sau pierderea controlului vezicii urinare.

Simptome:

– Stari de amorteala

– salabiciune sau paralizie a fetei

– tulburari de mers, vedere aum ar fi pieerderea vederii doar pe o parte, vorbire.

– ameteala, pierderea echilibrului sau a coordonarii

– confuzie, dureri de cap.

Principalul factor de risc al atacului cereboral este tensiunea arteriala mare, alti factori de risc includ printre altele.

fumatul de tutun, obezitatea, colesterolul ridicat, diabetul, Un accident vascular ischemic este, de obicei, cauzat de un blocaj al unui vas de sânge.

Un accident vascular hemoragic este cauzat de sângerare, fie direct în creier, fie în spațiul ce împrejmuiește creierul.

Prevenire si tratament:

Prevenția include scăderea factorilor de risc precum și posibil aspirina, statinele,

operație chirurgicală pentru a deschide arterele creierului la persoanele ce prezintă strâmtorare și warfarina la persoanele cu fibrilație atrială.

Un accident vascular necesită adesea ajutor de urgență. Un atac vascular ischemic, dacă este detectat până la între trei și patru ore și jumătate poate fi tratat cu o medicație ce poate rupe cheagul.

Aspirina poate fi utilizată. Unele accidente vasculare hemoragice beneficiază de chirurgie.

Tratamentul pentru recuperarea funcțiilor pierdute se numește reabilitare în urma unui accident vascular cerebral și are loc,

în mod ideal, într-o unitate de tratare a accidentelor vasculare; însă, acestea nu există în multe părți ale lumii.