Sanatos Online

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu pentru a scapa de mirosul vaginal

Daca observi secretii albe sau galbene, ai senzatii de arsura si iritare, mancarime si miros vaginal, ai putea avea o infectie vaginala.

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a echilibra nivelul pH-ului din corp. Cand acesta este echilibrat, mirosul dispare.

Adauga jumatate de cana de bicarbonat de sodiu in apa din baie. Scufunda-ti partea de jos a corpului timp de 20 de minute. Usuca-te apoi cu un prosop curat. De asemenea, poti bea un pahar cu apa amestecat cu doua linguri de cidru din otet de mere zilnic.

Efectele minune ale bicarbonatului de sodiu – Este incredibil câte beneficii aduce

Bicarbonatul de sodiu se găsește în comerț și este accesibil oricui. Dacă stăm să analiză efectele minune ale acestuia, ajungem la concluzia că nu trebuie să ne lipsească din casă. Prezenți la emisiunea Dr. Oz Show, mai mulți specialiști au dezvăluit mai multe remedii excelente pe bază de bicarbonat prin care putem scăpa de probleme.

Pentru a trata acneele, furunculii sau aftele creaţi o pastă având ca bază bicarbonatul de sodiu şi puţină apă, apoi aplicaţi-o. Atenţie, pentru afte, este puţin mai dureroasă, dar foarte eficace. Dacă sunteţi o persoană sensibilă puneţi bicarbonatul în apa de gură. Pasta făcută este, de asemenea, foarte bună şi pentru micoze la picioare, negi, intepaturi şi alte mancarimi. Pentru spini şi aşchii lăsaţi-o să se aşeze timp de două ore, aceasta permiţându-le să se ridice la suprafaţa pielii.

Dacă aveți probleme digestive, pentru a calma durerile sau balonarea, beţi jumătate de pahar de apă în care veţi adăuga jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu. Acest lucru, de asemenea, funcţionează foarte bine şi în cazul cistitelor (infecţiilor urinare), se bea din două în două ore de la apariţia primelor simptome.

Dacă aveți probleme cu somnul, faceți o baie timp de 30 de minute și adăugați în cadă două ceşti de bicarbonat de sodiu. Pentru picioare obosite sau rău mirositoare aplicaţi aceeaşi metodă.

Veţi scăpa de durerile de gât sau de respiraţia urât mirositoare făcând gargară cu apă caldă şi o linguriţă de bicarbonat. De asemenea pentru a avea dinţi albi frumoşi adăugați puțin praf de bicarbonat și periați preț de câteva minte. Ajută și la combaterea plăcii dentare şi a tartrului.

În cazul sinuzitei, clătirea cu o soluţie formată din apă şi bicarbonat vă va ajuta să vă desfundaţi nasul.

Bicarbonatul de sodiu este soluţia ieftină şi eficientă care te ajută să ai o piele catifelată şi un par plin de volum.

1. Şampon uscat

În loc să cheltui mulţi bani pe şampoanele uscate, Dr. Oz recomandă folosirea bicarbonatului de sodiu. Pune bicarbonat de sodiu la rădăcină, ciufuleşte părul şi masează bine, după care scutură-l bine. Efectul va fi la fel de rapid şi eficient.

2. Şampon pentru volum folosind bicarbonat

Amestecă puţin bicarbonat de sodiu împreună cu cantitatea de şampon pe care o foloseşti pentru o spălare. Părul va căpăta mai mult volum, deoarece bicarbonatul îndepărtează impurităţile şi face firul mai uşor.

3. Tratament pentru acnee cu bicarbonat de sodiu

Amestecă bicarbonat de sodiu cu miere de albine, aplică pasta şi lasă să acţioneze 15 minute. Se clăteşte cu apă călduţă.

4. Albirea dinţilor

Amestecă bicarbonat de sodiu, căpşuni şi zeamă de lămâie pentru a obţine o pastă pe care să o foloseşti pentru periajul dentar.

5. Curăţarea periei de păr

Pentru a curăţa peria de păr ai nevoie de bicarbonat. Amestecă într-o bol apă caldă cu trei linguri de bicarbonat şi lasă peria în această soluţie.

6. Exfoliant pentru faţă cu bicarbonat

Amestecă o lingură cu bicarbonat de sodiu în produsul de curăţare facială pe care-l foloseşti. Astfel vei forma o pastă pe care o poţi folosi pentru a exfolia tenul cu mişcări circulare. Pielea va rămâne catifelată şi curată.

7.Bicarbonat de sodiu pentru Pedichiură

Pentru a avea picioare catifelate poţi să apelezi tot la bicarbonatul de sodiu. Amestecă 3 linguri cu bicarbonat de sodiu cu apă caldă şi înmoaie picioarele în ea timp de 20 de minute. Adaugă şi câteva picături de ulei esenţial de lavandă pentru un efect relaxant. La final prepară p pastă din bicarbonat şi apă cu ajutorul căreia să exfoliezi pielea de pe călcâie şi zonele mai aspre.

8. Pentru strălucirea tenului

Amestecă bicarbonat de sodiu cu o lingură de zeamă de lămâie şi câteva picături de ulei de măsline. După ce ai curăţat bine tenul se aplică această pastă şi se lasă să acţioneze 10 minute. Se îndepărtează cu apă călduţă.