Sanatos Online

Doctor Turner – „Acestea sunt alimentele care vă resetează hormonal și vă ajută să slăbiți mai ușor și mai repede”

Ar trebui sa stiti ca hormonii controleaza fiecare aspect al organismului, inclusiv metabolismul, acumularea de grasime, apetitul si chiar pofta de dulce.

„Daca nu va echilibrati hormonal, dieta si exercitiile fizice nu va ajuta pe termen lung sa scapati de kilograme sau sa preveniti eventuala ingrasare.”, spune Dr. Turner.

Dr. Natasha Turner este autorul cartii “The supercharged hormone diet.” Ea spune ca trebuie sa resetati acesti hormoni, in scopul de a recastiga echilibrul in corp.

In organismul nostru hormonii sunt generati ca multicelulare si sunt cei care orchestreaza modul in care mintea si corpul nostru functioneaza.

Sunt un rol important in buna functionare a organismului, nivelului de energie si a felului in care organismul acumuleaza grasime, lupta impotriva stresului si mentin muschii sanatosi.

Una dintre cele mai bune metode pentru detoxifierea naturala si sanatoasa este sa beti un pahar de apa calda combinata cu miere

si lamaie dimineata, apoi dupa o ora, puteti bea un suc facut dintr-un singur fel de fructe. Masa se poate servi normal.

De aceea, ar trebui sa incepeti cu o cura de detoxifiere. Sistemul digestiv este foarte important pentru corpul dumneavoastra.

Atunci cand tractul digestiv este iritat, hormonii sunt in dezechilibru si asta are ca rezultat aparitia unei senzatii de foame constante.

Atunci cand ai mancat masa de pranz, se va bea un alt suc, si inainte de fiecare asa ori fiecare suc ar trebui sa beti un pahar de apa cald cu lamaie.

Evitati alimentele care au indicele glicemic crescut, alimente cum ar fi carbohidratii, sucul, zaharul, alimentele de patiserie, pastele si pe cele procesate. Ar trebui sa

consumati fructe si legume, fulgi de ovaz, nuci, fasole. Consumati cel putin opt pahare de apa pe zi.

Spate

Nivelurile crescute de insulina ar putea duce la acumularea de grasime pe spate. Ar trebui sa consumati alimente care includ acid linoleic cum ar fi: iaurtul, branza, legumele verzi si cerealele integrale.

Veti diminua nivelul de estrogen din sange prin consumarea de seminte de chia, de in si seminte de susan. Strugurii rosii si rodiile ar putea fi, de asemenea, de ajutor.