Sanatos Online

Eliminati fibromul sau verucile piele foarte simplu! Cea mai ieftina si cea mai eficienta cura pentru toata lumea facuta in casa!

Nu sunt un mare fan al verucilor pielii, ele arata groaznic si se iau cu ușurință.

Oamenii de vârstă mijlocie spun ca sunt mai multe sanse de a lua negi, dar am avut întotdeauna cativa de când eram un adolescent.

Verucile cutanate par ca excrescențele inofensive care au ieșit de nicăieri, dar ele sunt o infectie in stratul superior al pielii, cauzate de virusuri in papilomavirusul uman (HPV).

Există mai mult de 60 de tipuri de HPV, dintre care unele au tendința de a provoca veruci pe piele. De obicei, virusul invadează stratul exterior al pielii, printr-o mică zgârietură, provoacă o creștere rapidă a celulelor, crearea negilor. In cele mai multe cazuri, verucile apar pe degetele sau mâinile.

Războaiele comune au de obicei aceeași culoare ca pielea, dar sunt si negii ușor pigmentati. Nu ridică o problemă de sănătate, dar poate fi o problemă estetică.

Ele pot apărea pe zone cum ar fi gât, inghinal, axile, sub sani, pleoape, burta. Cu toate acestea, ele pot apărea în orice parte a pielii. Aproape fiecare persoană are minim o verucă pe piele.

În unele cazuri, ele pot creste sau sa sangereze, iar pielea care creste ar putea deveni o problemă.

Pe măsură ce oamenii cresc și numărul lor crește. Adevăratul motiv pentru care apariția lor nu este descoperita încă, dar rolul crucial în dezvoltarea lor este genetic si grosimea lor.

Este recomandabil să mergi la un dermatolog pentru a diagnostica fibromul astfel încât acestea să poată determine un tratament adecvat.

Există mai multe metode de dermatologi folosite pentru a elimina o veruca, cum ar fi electrocoagularea , aplantarea , radiochirurgie, și cu laser. În cazul în care nu este mai mare fibromul, un tratament este suficient. Pacientul trebuie să ia antibiotice timp de cinci zile, după îndepărtarea negilor și sa isi faca igiena regulat.

Ca o măsură de precauție, pentru a evita transpirația timp de câteva zile. Acest lucru va accelera vindecarea, fără a provoca complicații.

Cum se folosește otetul de mere pentru a elimina un fibrom provocat de o veruca?

Oțetul de mere (recomandăm acest lucru) este cunoscut ca fiind unul dintre remediile naturale cele mai utile.

Datorită caracteristicilor sale de vindecare uimitoare, inclusiv îndepărtarea fibromului, acesta a fost folosit timp de secole. Aciditatea din otet este un ingredient eficient.

Nu utilizați oțet de mere în cazul în care fibromul este în zona ochilor, deoarece poate răni ochii.

Cum se prepară această metodă eficientă de a elimina fibromul cu oțet

Folosiți apă și săpun delicat, curata bine zona din jurul fibromului.

În primul rând înmuiati fibromul în apă timp de 15 minute, sau puteți freca folosind o periuta de dinti. După 15 minute, se usucă.

În continuare, udati un disc de bumbac cu otet și se aplică pe locul afectat, se fixează cu un plasture sau un bandaj, pentru a rămâne pe loc.

Este nevoie sa stati timp de 15 minute după care se spală bine cu apă.

Se repetă această metodă de trei ori pe zi, șapte zile, chiar mai scurte, în cazul în care acestea sunt eliminate.

Negul isi va schimba culoarea și va deveni mai inchis la început. Apoi acesta va cădea de la sine.

În funcție de cât de mare este, poate lasa o cicatrice dupa ce cade. Pentru a o preveni, trebuie să aplicați gelul de aloe vera sau unguent de gălbenele.

În cazul în care nu este fibromul prea adânc în piele, faceti în continuare întregul proces foarte prudent.

Tine minte:

Trebuie să fii atent sa nu pui oțet de mere pe pielea din jur, deoarece aceasta poate provoca iritații și roșeață.

În cazul în care a aparut o roseata , nu se mai aplica otet de mere. Nu îndepărtați crusta, așteptați până când cade de la sine.