Sanatos Online

Folosind ulei de cocos, vei putea scapa de carii si vindeca dinti descompusi!

Sunteți cu siguranță familiarizați cu beneficiile pentru sănătate nenumărate ale uleiului de nucă de cocos, dar s-ar putea sa fiti acum conștienți de faptul că acest ulei este extrem de benefic pentru sanatatea dentara.

Cercetările au arătat că acesta poate fi un substitut perfect pentru toate tipurile de pastă de dinți, dintre care majoritatea contin substante chimice, si ar putea provoca iritații și alte efecte adverse.

Sănătatea dentară este extrem de important pentru starea generala de sanatate, si numeroase infectii ale gurii ar putea duce la diverse probleme de sănătate, altele din organism, cum ar fi accident vascular cerebral, dementa, probleme cardiace și boli respiratorii. Prin urmare, trebuie să luați întotdeauna cu grijă deosebită pentru sanatatea dentara.

Cele mai noi studii au arătat că uleiul de nucă de cocos este unul dintre cele mai bune ingrediente care le puteți utiliza pentru a mentine sanatatea dentara la niveluri optime și că este mult mai eficient ca pasta de dinti.

Un studiu recent efectuat la Institutul Athlone a constatat că acest ulei este mai bun decât toate celelalte uleiuri atunci când vine vorba de păstrarea dintiilor curati și sănătosi. Acest ulei este un agent antibacterian excelent, deoarece enzimele digestive previn creșterea bacteriilor în gură.

Streptococcus și S Mutans sunt bacterii producătoare de acid, care sunt principalii vinovați pentru descompunerea dinților la adulți și copii. Ele primesc energie de zahăr și pot provoca un mediu acid în gură, care demineralizeaza structura dintelui, iar dintele devine rasfatat.

Potrivit Dr. Damien Brady, cercetător principal de la Athlone Institute of Technology,

„Implicarea uleiului de nucă de cocos cu enzime ajustate în produsele de igienă dentară reprezintă o alternativă interesantă la aditivi chimici, mai ales pentru că funcționează la concentrații reduse considerabil. În plus, cu ostilitatea antibioticului mai mare, este esențial pentru noi să acordam o atenție în găsirea și utilizarea unor noi metode de a lupta împotriva infecției microbiene.“

Pentru a evita substanțele chimice nocive, oamenii ar trebui să apeleze la mai multe variante naturale de curatare a dintilor. Pastele de dinti sunt bogate în triclosan, laurii sulfat de sodiu, fluorură și îndulcitori artificiali, cum ar fi aspartam, care ar putea provoca diferite probleme de sănătate.

De exemplu, triclosanul a fost legat de problemele endocrine, și laurii sulfat de sodiu a fost găsiti ca afecteaza negativ papilele gustative.

Pe de altă parte, vom sugera o reteta de pasta de dinti naturala care conțin ulei de nucă de cocos:

ingrediente:

½ cana ulei de cocos

2-3 linguri de bicarbonat de sodiu

15-30 picături de lămâie, hoți, sau ulei esențial de mentă

Instrucțiuni:

Se amestecă toate ingredientele, și se foloseste pasta ca oricare alta.

Mai mult decât atât, uleiul de tragere este un alt mod de a proteja dintii si sa sprijine sanatatea dentara. Ar trebui să iei o lingura de ulei de nucă de cocos în gură timp de aproximativ 5-20 minute pe stomacul gol.

După aceea, scuipa uleiul, care va absorbi bacteriile din gură, și lasă dinții curati, sănătosi, albi.