Sanatos Online

Iata cum poti sa elimini cancerul consumand aceste 5 alimente. E timpul sa incerci asta

Când il formăm corpul nostru trece printr-o fază numită angiogeneză, în această fază toate vasele noastre de sânge sunt create. Acest proces fiziologic este prezent și mai târziu în viața umană în vindecarea rănilor atunci când angiogeneza este responsabilă de formarea țesutului granular și a creșterii vaselor de sânge.

Angiogeneza are un rol fundamental în creșterea tumorii și trecerea ei de la un stadiu benign la malign.

Șapte produse alimentare pe care le-am enumerat mai sus au un efect anti-angiogeneză și, din acest motiv, poate opri creșterea celulelor canceroase.

Acestea previn factorul de creștere angiogen și, astfel, împiedică creșterea tumorilor și a celulelor canceroase.

Tumorile sunt furnizate din sânge care furnizează oxigenul și alte substanțe nutritive esențiale pe care le necesită, celulele tumorale maligne si se împart rapid și acumulează progresiv celulele mutante și apoi cresc dincolo de o anumită dimensiune.

Majoritatea medicamentelor pentru cancer sunt inhibitori proiectați farmaceutic, care au rolul de a preveni activatorii de angiogeneză. Inhibitorii nu atacă celulele canceroase; Ele împiedică doar creșterea lor.

Așa cum am menționat că șapte produse alimentare enumerate mai sus au un efect antiangiogenetic similar. Mai jos puteți vedea motivele puterii fiecăruia.

1. Afine și zmeură

Afinele și zmeura au antioxidanți puternici, care au capacități anticancerate bine documentate, în special cancer ovarian. Phytochemicals sunt un alt agent puternic, care este dovedit a fi mare pentru prevenirea cancerului.

În plus, afinele și zmeura au un efect descrescător asupra stresului oxidativ și a angiogenezei.

2. Tomate

Cercetările recente efectuate la Harvard au arătat că persoanele care au mâncat în mod regulat roșiile fierte au fost șanse reduse cu 50% pentru a obține cancer de prostată.

Cercetările au arătat că tomatele conțin cantități mari de substanță numită licopen și datorită ei sunt foarte eficiente în prevenirea angiogenezei.

Roșiile gătite sunt mai eficiente decât cele proaspete, în ceea ce privește prevenirea creșterii cancerului, din cauza creșterii concentrației de licopen la temperaturi mai ridicate. Toate acestea se aplică și curry.

3. Ciocolata neagra

Ca un desert incredibil de gustos, ciocolata neagra este foarte buna pentru o conditie de inima, fericire generala, dar si eficienta impotriva celulelor canceroase.

4. Cafea și ceaiul verde

Cele mai populare atât cafea organică cât și ceaiul verde (recomandăm acest lucru) sunt bine cunoscute de efectul lor de a reduce șansele de a dezvolta cancer.

5. Turmeric

Curcuma organică (recomandăm acest lucru) este cunoscută pentru că are multe beneficii pentru sănătate, dar este, de asemenea, utilizată ca o preventivă împotriva cancerului.