Sanatos Online

Informatii noi despre Ionela Prodan. „Situatia este disperata”

Cand toata lumea a crezut ca interpreta de muzica populara, Ionela Prodan, se simte mai bine, se pare ca situatie ei a inceput sa fie din ce in ce mai rau.

Aceasta este internata de peste o luna la spital si nu isi revine, mai mai mult starea ei se inrautateste.

Fiica dansei, Ana-Maria Prodan este tot timpul acolo langa ca sa-i fie alaturi in aceste momente grele.

Zi si noapte sta langa mama ei, renuntand la toate filmarile, inclusiv la emisiunea pe care o prezenta.

Sta si doarme pe un scaun din salon, mai mult decat atat, ea ii schimba patul, ea o spala si ii da sa manance cu lingurita.

Daca ai o mama bolnava sau daca este la spital, nu mai sta pe ganduri si stai acolo langa ea, cat timp va avea nevoie.

Numai Dumnezeu poate sa intervina in cazul Ionelei Prodan!

BONUS:

Cum iti afecteaza emotiile starea de sanatate a organismului tau

Emotiile sunt normale pentru fiecare fiinta umana. Acestea fac diferenta dintre noi si celelalte organisme vii. Simtim fericire, tristete si ne ingrijoram. Cu toate acestea, emotiile ne pot afecta organismul in foarte multe feluri.  Aceasta afirmatie s-ar putea sa ti se para incredibila, dar este adevarat.

Cum iti afecteaza emotiile starea de sanatate a organismului tau

Emotiile negative care sunt in cea mai mare masura determinate de frica iti pot afecta energia mentala si speranta. Acest lucru poate cauza serioase probleme de sanatate, inclusiv hipertensiune arteriala sau chiar indigestie. Este necesar sa inveti cum sa recunosti si sa identifici gandurile si emotiile tale. De asemenea, ar trebui sa fii pe deplin constient de consecintele si de impactul pe care acestea le au asupra starii tale generale de sanatate, asupra o obiceiurilor comportamentale si asupra relatiilor din viata ta.

Acesta este modul in care emotiile iti afecteaza starea de sanatate a organismului tau:

#1. Furie – In cazul in care esti furios mult prea des, incearca sa renunti la aceasta emotie, deoarece slabeste functionarea ficatului. Afectiunile hepatice pot fi fatale.

#2. Soc – Este destul de dificil sa iti controlezi emotiile, dar cel putin incearca sa nu treci mult prea des prin situatii socante, deoarece acestea iti afecteaza rinichii si inima. Afectiuni cardiovasculare, de asemenea, pot fi fatale.

#3. Frica – De cate ori ai speriat pe cineva cand erai copil, pentru ca momente mai tariu sa radeti amandoi de situatia respectiva. Frica iti poate afecta in mod grav organismul, slabindu-ti rinichii.

#4. Grija – Aceasta emotie iti poate afecta stomacul. Ori de cate ori te ingrijorezi, aminteste-ti ca aceasta emotie nu-ti aduce nimic bun, doar dureri de stomac. De asemenea, aceasta emotie iti afecteaza splina.

#5. Tristetea sau durerea – Aceste doua emotii, asemenea celor doua mentionate mai sus, nu pot fi controlate. Cu toate acestea, poti reduce impactul pe care il au asupra ta. Tristetea sau durerea iti afecteaza plamanii, sunt o cauza a oboselii, a dificultatilor de respiratie si pot cauza aparitia depresiei.

#6. Stresul – Este foarte dificil pentru noi sa evitam stresul pe deplin in lumea in care traim. Incearca sa nu te stresezi pentru nimic in lume. Stresul iti slabeste creierul si iti afecteaza sanatatea cardiovasculara. Stresul cronic iti afecteaza intregul organism si functiile sale. Gandeste-te la asta data viitoare atunci cand esti stresat.