Sanatos Online

Mare atentie! Statul da 40.000 lei romanilor care vor sa isi izoleze casa. Ce trebuie sa faci!

Daca esti una dintre persoanele care doresc sa isi izoleze casa termic, trebuie sa sti ca statul da o suma nerambursabila de 40.000 lei in cadrul programului Casa Verde Plus.

Ca sa ceri banii, trebuie sa astepti perioada de inscriere care va fi stabilita de autoritati.

Prin intermediul programului Casa Verde Plus, acest program incurajeaza folosirea materialelor izolatoare organic-naturale pentru a reduce consumul mediului.

Banii nerambursabili se vor acorda persoanelor fizice atat pentru casele aflate in construire cat si pentru cele deja existente, numai daca acestea au cel mult parter si doua etaje.

„Finantarea se acorda sub forma unei prime de eficienta energetica in valoare de maximum 40.000 de lei, aferenta cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 120 lei/mp

izolat si finisat, pentru izolarea locuintelor aflate in faza de constructie si pentru izolarea locuintelor existente”, scrie in ordin.

BONUS

Cum sa-ti faci acasa un ser natural pentru ochi? Ridurile vor disparea de pe pielea ta în doar doua saptamani

Se prepară foarte ușor, doar din câteva ingrediente și funcționează mult mai bine decât un astfel de produs cumpărat din magazin. Produsele din comerț conțin o mulțime de substanțe chimice, care pot avea reacții adverse, cum ar fi iritarea pielii.

Acest ser este uimitor pentru netezește ridurile și liniile fine din jurul ochilor, iar rezultatele se văd în scurt timp, conform styletips101.com. Conține uleiuri puternice care intră adânc în piele pentru a umple liniile fine și regenerează celulele pielii. Vei observa cum chipul tău va întineri.

Cum să-ți faci acasă un ser natural pentru ochi?

Ingrediente:

o capsulă de vitamina E

două linguri ulei de nucă de cocos

o linguriță de ulei de camfor

o sticlă cu picături sau recipient mic de sticlă

Mod de preparare:

Într-un castron mic, amestecă bine toate uleiurile. După care, transferă compoziție într-un recipient mic de sticlă. Aplică acest ser în fiecare seară, înainte de culcare, în zona ochilor și lasă-l să acționeze peste noapte.

După fiecare folosire, vei observa că pielea ta va deveni din ce în ce mai fermă și mai luminoasă. Vitamina E este unul dintre cele mai bune ingrediente anti-îmbătrânire, iar ce uleiul de nuca de cocos este profund hidratant.

Uleiul de camfor este adesea folosit pentru ridurile avansate și este, de asemenea, un antiseptic natural.

Folosește acest ser în fiecare zi, iar în aproximativ două săptămâni vei observa o diferență reală. Ridurile vor fi vizibil estompate.