Sanatos Online

Masati cu aceasta lotiune inainte de culcare in fiecare noapte si te vei trezi cu pielea neteda si catifelata.

Pielea mea a devenit atât de catifelata ca Alba ca Zăpada, sunt atât de fericita. Nu am crezut că această formulă poate fi într-adevăr atat de eficienta.

Dar i-am dat o încercare și si-a făcut treaba uimitor. Lotiunea este foarte usor de preparat.

Tot ce trebuie să faceți este scris mai jos:

apa de trandafir – 3 lingurițe

Suc de lamaie – 1 lingura

pudra de scortisoara- 1 lingura

Ulei de măsline – 2 lingurițe

Gel de aloe vera – 2 linguri

Se amestecă apa de trandafiri cu sucul de lămâie și se adaugă pudra de scortisoara. Se amestecă bine filtrul si se ia excesul de apă folosind o cârpă muselină. Acum ai o pastă groasă cremoasa. Adăugați ulei de măsline și gel de Aloe Vera, în pasta și se amestecă bine. Acest lucru va dilua pasta și face o loțiune. Se depozitează acest lucru într-un recipient capabil cu sigiliu.

Acum, în fiecare noapte, înainte de a merge la culcare, se spală pielea cu apă călduță, se usuca si apoi se aplica un strat de loțiune. Nu este nevoie să masaj. Doar culca-te și lăsa loțiunea peste noapte.

Dimineața, din nou, se spală pielea cu apă călduță. Se repetă procedura pentru 4-5 nopți, vei fi uimit de rezultate.

Bonus

Niciodată nu e prea târziu! Nu te umili din cauza vârstei

In multe locuri din lume oamenii sunt considerați bătrâni ca urmare a anumitor schimbări în activitatea lor sau în rolul lor social, ca atunci când de exemplu cineva devine

bunic, ori când din cauza îmbătrânirii o persoană este constrânsă să îndeplinească sarcini diferite ori să reducă ritmul de lucru.

Această situație este un simbol pozitiv al creșterii calității vieții, dar în același timp creează o serie de exigențe și probleme de abordat pentru a evita consecințe socio-economice grave în perspectiva viitorului.

întregul organism devine mai vulnerabil și mai puțin eficient față de perioada tinereții: oasele scad în dimensiune și densitate, pielea pierde din elasticitate,

părul albește și își pierde din rezistență, capacitățile excretoare ale rinichilor scad; gustul, auzul și vedere slăbesc; rigidizarea arterelor și depozitarea grăsimilor

pe vasele sanguine fac mai dificilă circulația sângelui; fertilitatea, mai ales cea feminină, se reduce.

De la o femeie modernă societatea așteaptă să fie educată, bine îngrijită, să aibă o carieră de succes, un hobby sau mai bine două.

Câteva cifre și cuvinte pot omorî în femeie orice dorință de a trăi o viață plină. Să nu-i fie rușine, să nu-şi ceară scuze, să nu privească.

Spuneți-mi, dragi experți în normele de vârstă și de timp, când nu este prea târziu ca o femeie să fie însărcinată într-o rochie transparentă?

Vârsta. Pentru ea societatea noastră are trei atitudini: “deja e prea târziu” sau “e prea devreme” sau “vârsta este bine ascunsă”.

“E prea târziu să mă gândesc la iubire”

“Mă întâlnesc cu un bărbat mai tânăr, dar nu mă simt confortabil, ce vor spune oamenii, doar sunt mai în vârstă decât el?

Când nu este prea târziu să iubească, să învețe, să-şi facă o carieră?

Și celulita, când o poți avea?

Oare vârsta determină prezența forțelor și posibilităților?

Viața este atât de scurtă.

Trebuie să reușești să faci atât de multe în ea.

Sa gătească mâncarea cea mai delicioasă și sănătoasă.

Nu are celulită. Nu este obosită.

Dantura e albă, pielea strălucește, parul strălucește.

Garderoba este combinată perfect.

Traieste cum vrei dar frumos, varsta nu conteaza atata timp cat inima ta este inca tanara.