Sanatos Online

Oamenii de stiinta sunt de acord ca trebuie sa luati un supliment esential anti-imbatranire. Incetineste îmbatranirea drastica

Mulți experți cred acum că absorbția unei cantități suficiente de Ubiquinol este o legătură esențială a modului în care îmbătrânim și ne menținem rezistența fizică. În ultimii ani, o atenție deosebită a fost acordată importanței coenzimei Q10 nutrițional, cel mai frecvent denumit CoQ10. Obținem CoQ10 de a consuma alimente comune cum ar fi carnea de vită, pește, carnea de pasăre, fructele și legumele. Până la aproximativ 35 de ani, corpul nostru transformă în mod natural CoQ10 în forma sa activă numită Ubiquinol și distribuie această enzimă producătoare de energie la fiecare celulă din corpul nostru.

Ubiquinolul este esențial pentru sănătatea noastră generală.

Experții sunt de acord că Ubiquinol este „esențial” in sănătate . Ubiquinolul este forma redusă, bogată în electroni, a coenzimei Q10. Deși a fost bine cunoscut în cercurile de cercetare de la sfârșitul anilor 1950, nu a fost introdus comercial până în 2006.

Sursa Naturals Ubiquinol CoQH, forma activă a CoQ10 pentru inimă, creier și imunitate când aprovizionarea cu Ubiquinol a organismului este mai mică, avem tendința de a încetini, de a avea mai puțină energie, iar inima și sistemul cardiovascular sunt mai puțin protejate.

Din nefericire, capacitatea corpului nostru de a converti în mod natural CoQ10 în nutritiv absorbabil Ubiquinol scade constant în timp. În momentul în care am atins 40 de ori, eficiența conversiei a scăzut atât de semnificativ încât nu există o dietă practică care să poată fi completă cu acest gol de nutrienți critici. Această ineficiență de conversie poate deveni atât de severă încât, luând chiar și doze mari de consum CoQ10 suplimentar pentru consumatori, așa cum se întâlnește la magazinul local de droguri, nu este o soluție practică.

Ubiquinolul joacă un rol vital în producția ATP – care este combustibilul de bază pentru fiecare celulă din corp; fără această producție celulară de energie celulară, veți muri. Corpul tău produce ubiquinol natural, de fapt este forma predominantă în cele mai multe celule, țesuturi și organe sănătoase, dar pe măsură ce îmbătrânești, nu numai că această transformare devine mai puțin eficientă; Producția dvs. de energie celulară (ATP) scade și ea. Și atunci începeți să vedeți boala cronică și acută asociată cu îmbătrânirea și procesul de îmbătrânire în sine.

Fără producerea eficientă de ATP (energia produsă în mitocondriile dvs.) în fiecare celulă din corpul dvs., această deteriorare [legată de vârstă] este chiar mai rapidă „, explică Dr. Barry.

Beneficiile uimitoare de sănătate ale Ubiquinolului

Combate radicalii liberi în Mitochondria voastră

Enzima finală pentru energia din corpul vostru.

Creșterea energiei celulare

Exercitarea recuperare

Suport pentru tensiunea arterială

Incetineste dementa si alte probleme neurologice

Susține un sistem imunitar sănătos

Stabilizează nivelele de glucoză

Degenerarea maculară legată de vârstă

Boala parodontală și producția de saliva

Cum să obțineți ubiquinol

Puteți obține cantități mici din alimente cum ar fi carnea de organe (ficat și inimă), dar cantitatea este minimă.

Cea mai bună modalitate de a obține niveluri optime de ubiquinol este să luați un supliment.