Sanatos Online

Puneti curcuma pe periuaa de dinti si niciodata nu veti folosi benzile de albire a dintilor

Vrem cu toții dinți albi ca perla, atât de mult încât americanii ajung să cheltuiască peste un miliard de dolari pe an pentru produsele de albirea dinților. Putem simți un sentiment de încredere cu un zâmbet alb strălucitor, iar industria știe acest lucru, făcându-i miliardari profitabili. Cu toate acestea,produsele de albirea dintilor contin un pret mare, care poate sa nu fie evident la inceput.

Ani de baut cafea, ceai si bauturi alcoolice impreuna cu fumatul sunt cunoscute pentru decolorarea dintiilor.

Aceste obiceiuri sunt în primul rând ceea ce face ca albirea dintilor să fie cea mai solicitată procedură cosmetică dentară. Aceste geluri pe bază de peroxid în produsele de albire a dinților elimină petele . Albirea dinților este un proces continuu; Dinții dvs. pot apărea mai luminoși după mai multe tratamente, dar pentru a menține albul, va trebui să aplicați continu.

Dinți albi, minunati!

Dar așteptați, când este bine sa faceti aceasta procedura?

Motivul pentru care aceste produse pot fi atât de eficiente și populare se datorează faptului că vă dăunează dințiilor! Ei bine … Ele au devenit populare prin albirea dintilor, dar fac asta prin distrugerea lor. Multe produse pentru albirea dinților contin dioxid de clor, același acid care este folosit pentru a dezinfecta piscinele. În timp ce acest lucru nu va fi în mod obligatoriu enumerat pe etichetă, este un ingredient oribil pentru a fi pus în interiorul gurii sau la începutul tractului digestiv. [1]

Seturile de albire a dinților își obțin efectele prin gravarea suprafeței dintelui. Acest lucru distruge eficient smaltul dintelui de protecție, făcând dinții foarte sensibili. Acidul poate provoca arsuri chimice pe gingii, iar întregul proces poate provoca daune permanente și poate duce, de fapt, la pierderea dinților (exact opusul a ceea ce doriți). [1]

De ce ar fi permis acest lucru? Cum pot companiile vinde acest lucru? Ei bine, dacă citiți amprenta fină, veți vedea că aceste truse ar trebui folosite doar de 1-2 ori pe an și numai siguranța în ceea ce privește acestea a fost studiată, dar, din păcate, utilizarea acestor produse de 1-2 ori pe an este Nu este cazul, consumatorii fac aceste benzi în afară de rutina lor zilnică. [1]

Așteaptă, totuși, aici este cea mai bună parte din toate astea. După toate aceste lucruri (și bani) pentru a vă albii dinții cu peste produsele de pe tejghea, dinții dvs. vor sfârși și mai mult decolorați – deoarece emaila de protecție a fost deteriorată, dinții sunt lăsați expuși. Apoi devin ușor de colorați atât de mâncare cât și de băutură. [1]

Vrei un zâmbet de la Hollywood? Ei bine, permiteți-mi să vă spun că aceste celebrități nu folosesc de fapt aceste produse. Dintii albi si luminosi nu exista in mod natural si in schimb, celebritatile primesc furnir pentru a-si acoperi dintii. Da, zâmbetele de la Hollywood sunt pline de furnir. Standardele devin din ce în ce mai imposibil de realizat. Deci ce urmărim?

Ce este minunat este faptul că puteți înlătura în siguranță petele de pe dinți fără a cheltui bani, albirea dinților naturali există și costă doar în comparație cu aceste produse dăunătoare cu secrete murdare.

S-ar putea să fi auzit de lut și cărbune activ pentru albirea dinților, ambele care sunt de asemenea sigure de ingerare (care ar trebui să fie de când le puneți în gură), dar mai exista ceva – și s-ar putea să fiți surprins .

Curcumă

Da, curcuma. Condimentul galben-portocaliu strălucitor, care vă va păta tocatorul și lingura de lemn și este bine cercetat pentru componenta activă „curcumina”, care este un antioxidant puternic și antiinflamator. [2]

Deși turmericul este notoriu pentru colorarea aproape orice altceva, de fapt, elimină petele de pe dinți și luminează culoarea dentară globală. În prima aplicație, puteți observa o îmbunătățire imediată sau nu. Dar, dacă practicați acest lucru în mod consecvent timp de 2-3 zile pe săptămână, ca parte a rutinei dvs., veți fi sincer uimită de cât de multă diferență face!

De ce să folosiți curcuma sau alte remedii naturale? Nu numai că veți obține chestia urâtă, dar acum veți obține niște lucruri uimitoare! Construiți-vă sănătatea în loc să o sacrificați cu produse toxice.

Cum să o faceti

ingrediente:

Pulbere organică turmerică

O periuță de dinți turmerică dedicată (pete)

Instrucțiuni:

În primul rând, umeziți periuța de dinți și apoi o înmuiați în aproximativ 1/8 linguriță de praf de turmeric.

Periați dinții în mod normal, dar în loc să clătiți când ați terminat. Permiteți turmericului să se răcească pe dinți timp de 3-5 minute pentru a-și putea realiza magia.

Spalati și clătiți bine, apoi urmați cu un periaj secund folosind pasta de dinți naturală. Dacă observați orice pata galbena în jurul colțurilor gurii, spălați cu săpun față și se va clăti. Dacă o pudră de turmeric este lăsată pe dinți sau pe gingii, va provoca o ușoară nuanță galbenă, dar când curcuma este clătită bine, ar trebui să observați un zâmbet alb strălucitor.

Dă-i o șansă, poti fi plăcut surprins de rezultatul pozitiv! Cumpărați întotdeauna o pulbere curcumă organică, deoarece produsele convenționale ar fi putut fi prelucrate pentru a conține aditivi și coloranți alimentari care ar putea pata dinții!