Sanatos Online

Remediu natural pentru curatarea colonului ( numai cu 2 ingrediente)

Prin eliminarea mucusului, a depozitelor de fecale și a paraziților din intestine, puteți preveni și vindeca multe afecțiuni de sănătate.

De 70 de ani, intestinele noastre procesează 100 de tone de alimente și 40 000 de litri de lichid, ceea ce duce la concluzia că circa 15 kilograme de depozite fecale și deșeuri toxice se acumulează în stomac. Ei ne contaminează sângele și provoacă leziuni ireparabile corpului.

Constipatie frecventa, metabolismul deranjat, diabet zaharat, creșterea greutății excesive sau insuficiente, afecțiuni renale și hepatice, probleme de auz și vedere, probleme ale pielii, părului și unghiilor, precum și alte boli, de la artrită la cancer sunt doar câteva dintre semnele Intestinele nu sunt curate.

Clisma sau clysterul pot curăța o mică parte a colonului – 40-50 de centimetri, iar tratamentul cu clismul curățitor cu un echipament special este costisitor, consumator de timp și afectează intestinul

Consumând 1-3 linguri de făină de semințe de in, timp de trei săptămâni, puteți curăța complet intestinele din mucus și depozitele de fecale sau paraziți, păstrând în același timp microflora intestinală!

Această metodă asigură normalizarea rapidă a greutății și arderea grăsimilor. Are un efect pozitiv asupra reglării metabolismului lipidic. Făina din semințe de flax poate absorbi și elimina toxinele din organism și poate reduce nivelul de colesterol din sânge.

Indicaţii:

Conditii inflamatorii ale tractului respirator superior, tractului gastro-intestinal

Gastrită, colită, ulcer gastric și duodenal

Boli ale tractului urinar, infecții, cistite, pielonefrite

Greutatea corporală excesivă, tulburările metabolismului lipidic

Curățați intestinul folosind făină de semințe de in – Rețetă

În loc de mic dejun, consumați acest amestec timp de 3 săptămâni:

Săptămâna 1: 1 lingură de făină de semințe de in și 100 ml de chefir

Săptămâna 2: 2 linguri de făină de semințe de in și 100 ml de chefir

Săptămâna 3: 3 linguri de făină de semințe de in și 150 ml de chefir