Sanatos Online

Reteta de negresa cu cartofi dulci

De ce negresele dvs. au nevoie de cartofi dulci?

S-ar putea să fiți confuzi în legătură cu modul în care cartofii dulci ar putea juca un rol într-o rețetă brânză de casă. Fac gusturile de struguri cum ar fi legumele? Brânzeturile vor avea textura greșită? Cel mai rău dintre toate, va ști cineva că există cartofi dulci în acesti struguri ?!

Raspunsul este nu! De fapt, aceste cartofi dulci sunt una dintre armele secrete în această rețetă brună. Adăugarea legumelor înseamnă că veți beneficia de toate avantajele nutriției de cartofi dulci de fiecare dată când veți lua o mușcătură din acestea.

Vorbesc de aproape 700% din valoarea zilnică a vitaminei A și de tone de antioxidanți, care vă păstrează aspectul grozav al pielii. Ei, de asemenea, scăderea nivelului de inflamație și colesterol – plus, cartofii dulci are un gust minunat!

Dar aceste dulciuri cu cartofi dulci au un alt ingredient secret: avocado. Beneficiile bogate în avocado sunt una dintre alimentele mele preferate, și le iubesc și în produsele de panificație.

Ele adaugă grăsimi sănătoase, proteine ​​și o textura super cremoasă. Și nu, avocado nu va transforma aceste verdeturi negre!

Începeți prin preîncălzirea cuptorului la 375 de grade F. Apoi, ungeți o tava de 8×8 cu ulei de nucă de cocos și linia cu hârtie pergament.

Într-un castron, combinați avocado, cartof dulce, mere, miere și vanilie. Merele și mierea vor îndulci aceste ciuperci sănătoase fără zahăr rafinat; Ceea ce înseamnă că nu se întâmplă nici un accident de zahăr sau copii hiper!

Odată ce amestecul este cremos, adăugați pudra de cacao.

Apoi, adăugați ouăle la un moment dat. Apoi, într-un castron separat, combinați făina de nucă de cocos, făină de argintiu, sare și bicarbonat de sodiu. Așa-i, aceste dulciuri de cartof nu conțin gluten.

Apoi, combinați amândouă amestecurile până când este neted. Apoi transferați amestecul de cartof dulce într-o tigaie unsă și coaceți timp de 25-35 de minute.

În timp ce dulciurile de cartofi dulci se coc, combinați ingredientele glazurate într-un castron separat și amestecați până când sunt cremoase și netede.